Nyheter

Velkommen til Tine Fotballskole 2014!

alt 

Kvik Halden FK ønsker nok en gang velkommen til Tine Fotballskole, som i år arrangeres 23. - 26. juni på Strupe. Vi ønsker jenter og gutter født 2001-2008 velkommen til en kickstart på skoleferien med fotballmoro i fire dager!

Klikk her for påmelding!

Påmeldings- og betalingsfrist er 15 juni!

Les mer …

Besøk oss på Facebook!

 

Kvik Halden FKs Tine Fotballskole er endelig på Facebook! Lik siden og få enkel tilgang på nyheter, bilder og viktig informasjon i forbindelse med fotballskolen.

Besøk Kvik Halden FKs Tine Fotballskole på facebook.com/kvikhaldenfkstinefotballskole

A-lagsspillere som instruktører

 

A-lagsspillerne Jakob Madsen Lund, Ole Jacob Herft, Almir Taletovic (bildet), Christian Halvorsen, Agim Shabani og Marcus Johansen Forsstrøm skal være instruktører på Kvik Halden FKs Tine Fotballskole. De øvrige instruktørene kommer fra junior- og guttelaget og instruktørene blir ledet av A-lagets assistenttrener Kent Hansen.

Ole og Simen klare for Fotballskolen

 

Ole Strømsborg og Simen Standerholen er klare for Fotballskolen! FFK-profilene, begge født og oppvokst i Halden og med bakgrunn i Berg IL, besøker Strupe-anlegget tirsdag 25. juni. Ole og Simen kommer til å ta turen rundt blant alle gruppene og har helt sikkert et og annet fotballtips å komme med. Vi gleder oss!

Disse er med!

Det er nå 175 påmeldte til Tine Fotballskole 24. - 27. juni. Her får du oversikten over hvem som er påmeldt.

Les mer …

Tine Fotballskole 2013 - snart klart for påmelding!

Tine Fotballskole 2013 arrangeres på Strupe kunstgress 24. - 27. juni. Hold av datoene så kommer mer informasjon om påmelding om ikke lenge!