Nyheter

Velkommen til Tine Fotballskole 2015!

Kvik Halden FK ønsker jenter og gutter født 2002-2009 velkommen til en kickstart på skoleferien med Tine Fotballskole 22. - 25. juni på Strupe.

Les mer …

Last ned fellesbildet i full oppløsning

alt 

Tirsdag tok vi bilde av alle fotballskoledeltakerne med instruktører. Klikk på bildet for å laste det ned i full oppløsning.

Flott avslutning på Fotballskolen!

 

Etter en klissvåt dag i går, kom det bare noen få dråper regn i dag, og det ble en fin avslutning på årets fotballskole. Ungene har etterlyst spill, spill og mer spill hele uka, og i dag fikk de garantert nok av spill da hele dagen var satt av til turnering. Lunsjmenyen var av den mindre sunne sorten i dag, men med hamburger og brus var det en avslutning verdig. Etter fire dager med mye fotballmoro, smil, latter og nye bekjentskap sitter vi igjen med inntrykk av de fleste har hatt en topp uke på Strupe. Vi ønsker både deltakere, foresatte og instruktører GOD SOMMER, og håper vi sees igjen til TINE Fotballskole de fire første dagene i skoleferien 2014.

Se bilder fra TINE Fotballskole 2013 her!

...men i morgen blir det regn

 

I følge yr.no er værmeldingen for onsdag nokså dyster. Vi ber derfor om at alle kler seg seg etter forholdene og gjerne tar med regntøy og et ekstra skift.

En smak av sommer!

 

Dag 2 av årets TINE Fotballskole ble en fest! I strålende solskinn ble det tid til både fotballmoro, en og annen vannkrig og en is eller to i kiosken. På fotballbanen har det i dag vært mye fokus på teknikk-trening og se ikke bort i fra at ungene har lært seg en ny finte.

Se bilder fra TINE Fotballskole 2013 her!

Strålende start på Fotballskolen!

 

I varierende værforhold ble det en strålende start på Tine Fotballskole i dag. 180 fotballjenter og gutter boltret seg på Strupe-anlegget med fotballøvelser i fire timer. Kun avbrutt av en halvtimes lunsj der det i tillegg til egen matpakke ble servert eple, banan og TINE Ekstra Lett Melk Mild Kakao. Pasningsøvelser, skuddtrening og spill har stått på programmet og både store og små virket både slitne og fornøyde ved dagens slutt. Vi gleder oss allerede til i morgen!

Se bilder fra Tine Fotballskole 2013 her!

Dette får du på Tine Fotballskole

 

Alle deltakere og trenere får T-skjorte til TINE Fotballskole. Deltakerne får også en ryggsekk og TINE-produkter under fotballskolen. Hos Kvik Halden FK får deltakerne også hver sin fotball.

Les mer på tinefotballskole.no

Praktisk info

Det er like før det braker løs med Tine Fotballskole på Strupe. Her følger litt praktisk informasjon.

Les mer …

175 påmeldte til Tine Fotballskole

Påmeldings- og betalingsfristen har nå gått ut og det er et hyggelig antall av 175 barn som er påmeldt til årets Tine Fotballskole på Strupe. På grunn av banekapasiteten er fotballskolen nå fulltegnet og det er ikke lenger mulig å melde seg på. Vi ønsker alle velkommen til fire herlige fotballdager på Strupe!

Les mer …