Gutter 1999 - 2000

Temakveld for spillerne

 

Tirsdag 16. juni klokka 1900 har Kvik Halden gleden av å invitere dere til en interessant og viktig foredragskveld.

 

Lokalet er i det nye Kynningsrudbygget ved torget.

 

Lagene som er invitert er Gutter 99/00, juniorlaget og a-laget.

 

Det vil bli holdt to foredrag.

 

Først ut er Stine Fjerdumsmoen fra Antidoping Norge.

 

Deretter skal a-lagets hovedtrener, Glenn Ståhl, holde et foredrag om treningskultur.

 

I tillegg vil klubben informere dens visjon og verdigrunnlag.

 

Samt at vi vil ha informasjon rundt klubbens tilbud for de som ønsker å blir trenere eller dommere.

 

 

Vi håper så mange som mulig fra de tre treningsgruppene har mulighetene til å komme.

 

Opplegget er forventet å vare mellom 60-90 minutter.

 

 

 

Med vennlig hilsen

 

 

Joacim Heier

Daglig leder

48 13 09 10

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

April månedskalender Kvik 99-00 Bredde (7/4)

Treninger mandag 15.30-17.00, tirsdag 20.00-21.30, torsdag 18.30-20.00.

Andre aktiviteter i april: 

 DatoHva skjer  NårHvor 
Ons 8/4

Gi beskjed om deltagelse (ja/nei)
på Fjordline Cup

  Facebook eller
på trening
Tor 9/4 Kvik 2/BIL - Rygge (Glass Cup) 20.00 Strupe 11er
 Man 13/4  Kvik 2/BIL - Sarpsborg 2  20.00  Strupe 11er
 Man 13/4  Kvik/BIL 7er - Lisleby 2  18.30  Strupe 7er
 Man 20/4 Skjeberg SK - Kvik 2/BIL   19.30  Skjeberg
 Tir 21/4  Navestad - Kvik/BIL 7er  19.30  Navestad grus
 Man 27/4  Kvik 2/BIL - Ås  20.00  Strupe 11er
 Tir 28/4  Kvik/BIL 7er  20.00  Strupe 7er

 

KM16, oppsumering av kamper

Kvik Halden – Skjeberg IF 4-1 (1-1)
Målscorere: Kristian Engen, Per Christian Røed (3)
Gule kort: Ingen
Årets første treningskamp ble spilt hjemme på Risum Kunstgress, hvor vi møtte Skjeberg IF. Kampen ble spilt på en glatt bane, hvor det var vanskelig å få et godt pasningsspill på grunn av dårlig fotfeste. Vi er det beste laget i første omgang, uten å skape de helt store sjansene. Skjeberg spiller med stor innsats, og kriger godt frem til pause. Vi scorer på et vakkert langskudd av Kristian, men slipper inn et unødvendig baklengsmål etter kommunikasjonsproblemer i bakre rekker. Mot slutten av omgangen begynner vi i større grad å finne de rommene vi er ute etter, både dypt i banen, men også i mellomrommet. Det viser seg i starten av andre omgang at Skjeberg sliter med tempoet vi har satt i kampen, og hele andre omgang blir enveiskjøring der vi til tider spiller god angrepsfotball. Dog blir motstanderlaget så slitne at til slutt blir det mye føring av ball og balltempo daler. Likevel skal det nevnes at PC scorer tre fine mål, og kun en meget god keeper i Skjeberg-målet hindrer flere scoringer. En ok gjennomkjøring av årets første treningskamp, spesielt at vi står distansen mye bedre enn i fjor, samtidig som duellspillet vårt har kommet seg mange hakk. Dog har vi mye å gå på i bevegelsesmønsteret og pasningsspillet vårt.

 

Kvik Halden – Trosvik IF 0-3 (0-1)

Målscorere: Ingen
Gule kort: Håkon Eriksen
Årets første kamp i vårcupen blir spilt en sen februarkveld med nærmere -10 på gradestokken. Dette resulterer nok en gang i en glatt bane, som ikke gjør det lettere å ha et godt pasningsspill. Vi åpner likevel meget godt de første ti minuttene, og er nær ved å score i kampens første angrep. Fra ti minutter og ut første omgang skrur vi helt av, og det virker som nesten samtlige spillere er fraværende. Vi melder oss ut, og alt for få ønsker å ha ballen. I tillegg slipper vi nok en gang inn et unødvendig mål, der vi slurver med et tilbakespill og setter keeper en i alt for presset situasjon. Utover i andreomgang sliter vi med å komme i gang med spillet, nok en gang fordi det er alt for lite bevegelse, kommunikasjon og interesse for å ha ballen. Vi blir derfor spillende en og en, og ikke som et lag. Trosvik gir oss et enormt stort bakrom som PC villig starter i, men vi makter ikke å få ballen inn i bakrommet. I tillegg er Trosvik meget direkte i sin spillestil, og vi sliter med å følge bevegelsene deres på topp. Mot slutten av kampen legger vi om til to på topp, men like etter får vi dessverre et gult kort. De siste fem minuttene slipper vi dermed inn to mål. Alt i alt en meget svak kamp, der vi viser et forferdelig bunn-nivå. Alt for få er interessert i å være med å spille som et lag, samtidig som det høye presset vårt er for snillt. Kampen viser at vi må jobbe mye med aggressiviteten i forbindelse med vårt høye press, samtidig som vi må jobbe med å ønske å involvere oss i spillet.

 

Kvik Halden – Follo FK 0-9 (0-5)

Målscorere: Ingen
Gule kort: Ravn Elnæs, Mehmet Kabashi
Vi møter et meget godt Follo-lag i vår andre treningskamp for sesongen. Dette er et lag som gir oss meget gode referanser på hvor godt nivået ligger regionalt og nasjonalt på de beste lagene. Vi henger meget godt med i kampens første ti minutter, hvor vi evner å stresse Follo med vårt høye press. Vi får flere gunstige brudd høyt i banen, og blir akkurat stoppet i avslutningsøyeblikket ved et par anledninger. Dog står også Follo meget høyt i kampen, og viser oss hvordan et høyt press fungerer når man presser kollektivt. Follo har den evnen til å gå for å vinne ballen hver gang de presser, og med hurtige bein stormer de på oss. Dette stiller store krav til orientering og hurtig ballbehandling, hvor vi til tider blir avslørt at vi ikke har nivået helt inne. Dog er dette kjempegod trening, og ikke minst en erfaring å ta med seg. Det er veldig kjedelig at vi slipper inn fire mål på rekke og rad, hvorav de tre første på corner i mot. Dette er helt unødvendig, og vi må bli tøffere i egen boks. Utover i kampen blir det veldig synlig hvor gode Follo er, da de makter å stå i sitt høye press gjennom hele kampen. I tillegg er de godt orienter, og dyktige til å vende spillet. Her ser vi at det nytter ikke å stå høyt i press når vi stopper en meter unna – og ikke minst når en-to spillere ikke er med i presset. Vi er nødt til å gå kollektivt hele laget for å vinne ballen høyt. Nok en gang møter vi et lag som avgir masse bakrom, dette er også noe vi må greie å utnytte bedre. I andre omgang blir vi slitne, og Follo får stort sett gjøre som de ønsker. Dog ser vi i perioder at vi makter å spille oss ut av deres høye press når vi melder oss på slik at første angriper har nok alternativer. En godkjent kamp, hvor vi dessverre har en god del forfall på grunn av sykdom og kretslagskamp, men en fantastisk referanse på hva vi har å strekke oss etter. Follo spiller tilnærmet lik slik vi ønsker å spille, så her er det bare å ta med seg masse erfaringer på hvordan sette dette i ut i praksis.

 

Mvh

Lars-Petter

Møte for foresatte 20. januar

Møte for foresatt ble avholdt på klubbhuset tirsdag 20. januar med over 30 tilstede.

Kort oppsummert (usortert):
- Foresatte for 00-årgangen oppfordres til å engasjere seg i støtteapparatet rundt lagene
-  Ved kjøring til årets kamper betaler spillerne kr. 50,- til sjåføren
- Spør andre foresatte om barnet kan sitte på fremfor bare å møte opp ved avreise og håpe på plass
- Målet er å ta ut kamptroppen senest 2 dager før kamp
- Det vil bli laget en foreldreliste
- Det er hjemmesiden (denne) som er primærkilden for all info
- På breddelaget er det ikke tillatt å trene i shorts
- Så langt som mulig møter alle i garderoben 15 min før trening
- Lekser er prioritert, men det er lov å planlegge slik at man rekke både det og trening
- Evt. løpetrening på lørdager blir meddelt på torsdager
- Kontakt en av trenerne (fremfor Facebook) ved spørsmål
- Lars-P vurderer om det er mulig for breddelaget å delta på KM søndagstreninger
- som i fjor må man delta på minst 1 dugnad for å unngå å betale kr. 500 i dugnadsavgift

KM Vårcup 2015 G16 – Kvalifisering til NM

 Avdelingsoppsettet for Vårcupen 2015 har i dag kommet. Vi havnet i gruppe med Råde, Greåker, Trosvik og Drøbak/Frogn. Totalt består Vårcupen 2015 av 10 lag, fordelt på to grupper. De to beste lagene i hver gruppe går videre til mellomrunden. Ved siden av de to beste lagene, går også det beste 2.r laget videre (antar de mener 3’r laget). Via Vårcupen vil de fem beste lagene kvalifisere seg til NM G16. Dato og tid for kampene er ikke spikret enda, men kampene må være spilt innen følgende datoer:

Kvik Halden – Trosvik 8/2

Råde – Kvik Halden 22/2

Greåker – Kvik Halden 15/3

Kvik Halden – DFI 22/3

Mvh.

Lars Petter Brevig