Gutter 2007

Informasjon om høst 2015

Hei, alle sammen
Her kommer litt informasjon om tiden fremover:
 
Seriespill
Seriespillet sparkes i gang allerede til uken, de siste seriekampene spilles medio september. Ber alle om å holde seg oppdatert på sine kamper via appen Min Fotball. Oppmøte 1 time før kampstart på RIMI BRA-veien for kamper som spilles utenbys. Oppmøte 30 min direkte på kampsted på hjemmekamper  og kamper som spilles i Halden og omegn (Tistedal, Berg, Idd).
 
Treningstider
OBS! OBS! Fra og med neste uke blir torsdagstreningen flyttet til onsdag, samme tidspunkt. Nye treningstider blir da:
 
Onsdag 17.00-18.30
Lørdag 10.00-11.30
 
 Minner dere alle fremover på å kle barna riktig i forhold til vær, samt å huske drikkeflaske og leggskinner.
 
For å forsøke å bedre treningsoppmøtet har trenerne besluttet at man hver måned skal kåre de 5 beste spillerne i forhold til oppmøte. Oppstart 1/9. Planen er da at disse skal motta en diplom, "heder og ære" og litt ekstra oppmerksomhet. Vi håper også dere foreldre kan motivere barna til å komme på trening.  Vi oppfordrer også gjerne til samkjøring, både til treninger og kamper.  Trenerne ønsker å håndheve regelen om at man minimum skal ha 1 trening i uken siste måneden får å være med på kamper og cuper fremover. Dette bør være et minimum.
 
Det er fra tid til annen en del støy fra en del av guttene på trening, og dette bidrar til å ødelegge for andre. Trenerne vil heretter gi de det gjelder en time-out på sidelinjen dersom de ikke hører etter. Vi håper dere synes dette er ok. Det er også fint hvis dere kan snakke med barna om hvordan man oppfører seg, og at man er stille når trenerne snakker osv. Trenerne planlegger også et spillermøte i nær fremtid, der de nettopp vil ta opp hvordan man oppfører seg på treninger, holdninger, innsats osv.
 
Fadderen til G07 fra A-laget, Bjørn Berglund, vil fremover delta på 1-2 treninger i måneden. Han deltok på en trening før sommeren, og tilbakemeldingene både fra spillere og trenere var gode.
 
Cuper 
19.september: Avlutningscup seriespill på Sandbakken
9.-11.oktober: Bendit Cup
I tillegg skal vi melde oss på en cup på nyåret. Nærmere informasjon kommer.
 
Nevner også allerede nå at det i februar/mars 2016 er vår årgang som er ansvarlig for å planlegge og gjennomføre Remmen cup. Det jobbes i disse dager med å lande hvilken helg det blir, mest sannsynlig siste helg i februar eller første helg i mars. Mer informasjon kommer. Vi vil i løpet av høsten nedsette en gruppe som skal jobbe med planlegging av cupen, men det er viktig at samtlige foreldre/foresatte er innstilt på  å gjennomføre 1-2 dugnadsvakter den helgen.
 
Kveldsmat
Vi planlegger kveldsmat for guttene etter onsdagstreningene på følgende datoer: 23/9, 21/10 og 18/11.
Med ønske om en god fotballhøst - og en solfylt helg!
 
Hilsen Marie
koordinator G07
telefon 99 50 03 57 

 

God sommer!

Hei, alle sammen!
Da er vi allerede godt i gang med siste uken før skoleferien tar tilEmoji
Det er fortsatt noen som ikke har betalt for loddbøkene - egen purremail kommer til dere!
 
Siste trening før sommeren blir førstkommende lørdag 20/6. Det kommer nærmere info om når treningene starter igjen etter ferien.
 
Vi har dessverre ikke fått organisert noen sommeravslutning, men satser heller på å ta dette igjen i form av kvelder med kveldsmat til høsten.
 
På vegne av trenere og støtteapparat ønsker jeg dere alle en riktig god sommer!
 
mvh Marie
koordinator G07

Div.info juni

Hei, alle sammen
Nå bærer det fort mot sommer og ferie, men på et eller annet vis intensiveres aktivitetene veldig i ukene før sommerferien...Her er noen datoer det er viktig å være oppmerksom på i innspurten;
 
ONSDAG 3. JUNI:

Kvik Halden FK spiller cup-kamp mot Tippeligalaget Strømsgodset på Halden stadion kl 1800. Vi anbefaler samtlige å ta turen på stadion for å heie fram Kvik.

 
TORSDAG 4. JUNI:
Frist for innlevering av loddbøker. Dersom dere har solgt ut loddene kan dere allerede nå levere loddbøkene - enten til Petter eller meg. Jo før jo bedre!
 
LØRDAG 6. JUNI:
Dette er den store Kvike-dagen!
Kvik Halden møter Nybergsund IL Trysil på Halden stadion kl 16.
Denne dagen er det GRATIS inngang for alle, så ta med søsken, besteforeldre, naboer etc og møt opp!
I pausen skal alle lag inn på indre bane og presenteres.
 
Det blir også premie til den årgangen som har prosentvis best oppmøte av spillerne, og premiene er som følger:

1.premie – Showkamp mot a-laget.

2.premie – Pizzakveld på klubbhuset inkludert drikke.

3.premie – Pizzakveld på klubbhuset inkludert drikke.

Vel møtt!

Hilsen Marie

koordinator G07

Trening avlyst lørdag 9/5

For ordens skyld: Lørdag 9/5 er treningen avlyst på grunn av gjennomføringen av Fredriksten cup.

God helg!

Hilsen Marie

koordinator G07

Loddbøker 2015

Hei, alle sammen

I disse dager blir årets loddbøker utlevert til alle spillere i årgangene 2000-2008. Noen på vår årgang har allerede fått loddboken, de øvrige vil Petter dele ut til på trening førstkommende torsdag. Salgsperioden er fra 4.mai til 5.juni 2015. Alle medlemmene i klubben må være med på noen dugnader og lotterier i løpet av et år, og dette lotteriet er et betydelig bidrag til barne- og ungdomsarbeidet i klubben.
 
Vi ber derfor om at fakturaen som er vedlagt loddboken innbetales senest 10.juni 2015. Husk: merk innbetalingen med medlemmets navn og årgang, f.eks. Ola Normann, gutter 2007. Ingen penger skal altså leveres til trenere/lagledere/koordinatorer.
 
Derimot skal loddbøkerne innleveres, enten til meg, eller til Petter, senest TORSDG 4/6, men gjerne før.
 
Vi ønsker lykke til med salget, og husk at overskuddet i sin helhet går til drift av klubbens barne- og ungdomsavdeling!
 
mvh
Marie Jørgenvåg
koordinator G07

Underkategorier